AJib81's FotoPage
@jib81 @fotopages
By: UzuMakI NaRuTo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Taiping...

hmm tenang+sejuk e'time aku pandang air nie
huh org mati lemas? muakaka
dlm utan kat umah aku
View all 6 photos...
nie laaa tempat aku dgn kawan2 lepak bila kitaorg dpt melepak...sini gak laa aku carik ketenangan bila aku ader masalah...sini gak ler aku habis kan masa n bila balik kene kejar ngan mak aku sebab selalu balik lambat..umur dah 24 tp still kene keja... nak buat mcm mana..nama pun anak yer tak? hhehehe

but in many ways aku tetap happy dgn kpg aku... besh..lepak sini...


Friday, 28-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gath Tokei kedai & kedai kopi @ putrajaya

hmm awek mana laa nie...
comey tak?? bahaya nie kalau dia dpt snap..
nie BUKAN mawi!!
View all 8 photos...
ok nie skit gambo bkn aku yg ambik tp mentor aku yg ambik... guna digi aku ler.. sebab dia dok sajer aku yg terlibat dlm sukan neka tuh cis... tak dpt tgk mentor aku basah... geram sungguh aku muakakaka... so just tgk jer ek pic nie..


haa gambo awek yg ada dlm nie bukan awek aku ek... kang ada plak yg tuduh2... isk isk.. sedih aku..

aku nak ucapkan selamat hari raya n maaf zahir dan batin buat kengkawan aku... dan jugak org yg tgk gambo kat sini slamat ari raya!!!!!!!!!!!!


Saturday, 20-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pan Northern

papan tanda company
BN2.. kapal yg bakal aku airborne kan..hehe
kapal terbang yg di gunakan utk training student kat langkawi
View all 6 photos...
AssalamualaiKum

Ok........... aku update today... well nie company baru.. check out ok? kalau ade yg tengah tanam anggur tuh..cuba2 laa apply mana lah tau kekalau dah rezeki... dpt..kalau tak redha jer la... tp jgn sesekali suruh aku hantar ...usaha sendiri... anyway kat bawah nie ader webpage untuk tempat keje baru aku...

gambar2 kat atas tuh adalah gambar yg aku ambik masa kat tempat keje.. ada terluang jer time aku mula laa...hehe camera skarang nie aku bawak jer even dlm ofis..dulu tak leh banyak sgt org bising..now ok jer.. alhamdulillah bleh ambik gambar kat tempat nie pueh hati aku... soronok keje sini saing pun friendly... senyum sokmo... senang hati ambo... kiranya tiap harie hambo ...ofis terletak di airport sultan abdul halim alor star.. aku menyewa kat area situ gak... so sesapa yg nak dtg kedah tuh email laa...tak pun pm aku.. yg ada number aku tuh hehe apa lagi msg laa.. ahaks leh laa dtg tido kat umah aku...

sebelum aku lupa... kalau sesapa nak keje sini dtg cepat...awek ramai beb.. hehehe comey2 semua... hehehe tp ingat..dtg sini utk carik keje bukan nak ngorat paham?!

Anything contant aku guna email yg korang ada or just pm me....

www.pannorthern.com

or email me.... vf1s1981@yahoo.co.uk hehehe


Friday, 12-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kebun....

dukong mcm langsat laa tp besau
yg bukak lagu pudar kuat2
nie aper? hehehe
View all 8 photos...
Assalamualaikum....

aku masih lagi berpijak di bumi yg nyata...alhamdulillah... ok nie kat bawah ader skit gambar yg aku ambik masa kat kebun hehehe kebun nie kat area umah arwah nenek aku....

masa kat sini...aku dgr anak kepada kazen aku pasang radio kuat hehe tau ajer aku ske lagu Pudar dari Rossa... best siot...layan plak aku lepak kat kebun dgn lagu tuh sambil layan feeling.... hehehe apa leh buat anak kazen aku nie paling rapat dgn aku... syg mcm adik sendiri dah hehe..nie kalau dia tau gambo dia kuar nie sah dia perasan...

enjoy lagu nie...

Kurasakan pudar dalam hatiku,
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

mestinya kau jadik pengganti diri ku saja
kerna kita sudah tak saling bicara
pastikan cerita tentang kita yang telah lalu
hanya ada dalam ingatan hatimu

maafkan aku jika kau kecewa
duniamu bukanlah untuk diriku
jika memang semua kan jadi cerita
ku tau kau semakin terluka....


fin....


Thursday, 11-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
sunset in Penang

 
 
gangster kat pantai... dia mintak duit perlindungan... takut...
View all 6 photos...
assalamualaikum

aku cuma nak org tau aku berbangga dgn negeri aku...nie gambar aku yg aku cuba buat sehabis baik...tak tau laa Mentor aku akan komeng mcm mana.. tp aku terima sebab aku nak blajar..tunggu laa aku beli cyber shot baru hehehe pastu bleh blaja

btw ayat nie kita renung bersama... ayat dari seorang kawan.....

"TAK PERLU MENCARI TEMAN SECANTIK BALQIS,ANDAI DIRI TAK SEHEBAT SULAIMAN,MENGAPA MENGHARAP TEMAN SETAMPAN YUSUF JIKA KASIH TAK SETULUS ZULAIKHA,TAK PERLU MENCARI TEMAN SETEGUH IBRAHIM ANDAI DIRI TAK SEKUAT HAJAR,DAN MENGAPA DIDAMBA TEMAN HIDUP SESEMPURNA MUHAMMAD JIKA ADA KEBURUKAN PADA DIRI..BIMBINGLAH DIRINYA DAN TERIMALAH KEKURANGANNYA SEBAGAI KEUNIKAN DAN CARILAH PADA DIRINYA..BERDOALAH DIA MILIKMU SELAMANYA"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WARNING

jgn laa komen entah apa2...nak merapu boleh... tp jgn melampau sgt
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

time mcm nie selalu kasi aku terpk... hal idup aku pelik gak...especially hal yg lepas2... time mcm nie gak laa aku tetiba teringat lagu kasihnya laila dari jinbara

Bagai mimpi kau ku temu
Gadis Yang kudambakan terserlah ayu
Terbit kasihku namun terhimpit malu
Kerna ku tahu bezanya kau dan aku

Kau menjelma bak cahaya
Suluhku yang teraba di dalam jaga
Assalamualikum hulur bersapa
Bersama kita mencipta bahagia

Disebalik selendang sembunyi nurkasihmu
Tersimpul hatimu hatiku...satu...
Persis si majnun menagih kasihnya laila
Terbelah dunia tetap bersama

Bawaku bersamamu gapai sejahtera
Digenangi kau aku suci titisan kasih
Seisi alam pun pastikan merestui
Moga kasih lailaku kan kekal abadi..


fin.....

kebosanan aku melanda lagi


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net